Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Év végi szállítási rend

Karácsony előtti kiszállítás

Ahhoz, hogy karácsony előtt megérkezzen hozzád az ajándékba szánt vagy használni kívánt eszköz, jó ha tudod, hogy a különböző szállító partnereink meddig leadott rendeléseket szállítják ki december 23.-ig.

A sok sok éves tapasztalat az, hogy aki biztosra megy, az a legmegbízhatóbb  szállítót választja, ami a GLS. Náluk amit feladunk, az a következő munkanapon kiszállításra kerül.

GLS infó

A GLS december 23.-án szállít utoljára Karácsony előtt. Azt vállaljuk, hogy a 22.-én 14 óráig leadott rendeléseket fel tudjuk adni és így azok 23.-án kiszállításra kerülnek. A GLS a két ünnep közt is szállít munkanapokon.

Foxpost infó

A Foxpost kicsivel lassabb átfutású, viszont a legkedvezőbb árfekvésű szállítási mód. A december 20.-án 14 óráig leadott rendelések esetében van esély arra, hogy még 23.-án péntekig kézbesítési automatába kerül a csomag. Max 60 cm oldalhosszúságú doboz fér bele a foxpostba - ezt nem győzzük elégszer hangsúlyozni.

Foxpost újítás! Csomag átirányítás telített automata esetén - Opcionális!

A csúcsszezon megnövekedő forgalmára tekintettel a legforgalmasabb automatáikra a FOXPOST bevezeti az automatikus átirányítási szolgáltatást. Ez azt jelenti, ha csomagfeladáskor vagy online rendelés során túltelített automatát választasz, akkor csomagodat átirányítják egy másik, közeli automatába. Ezt annak érdekében teszik, hogy a csomagod mielőbb átvehesd.
Az átirányításról már az előértesítő e-mailben tájékoztatja a Foxpost a csomag címzettjét.
Abban az esetben, ha az átirányítás megfelelő számodra, és minél előbb szeretnéd megkapni a csomagod, akkor nincsen semmilyen teendőd.
A csomag raktári kezeléséig - vagyis amíg nem kapod meg a „Csomagod már a raktárunkban van” tárgyú levelet a Foxposttól - dönthetsz úgy, hogy mégis az eredeti automatába kéred a csomagodat. Ebben az esetben a telítettség miatt késedelmesen fogod azt megkapni.

Foxpost csomagod 4 napig vár Rád!
 
Szeretné a Foxpost, hogy csúcsszezonban is kényelmes legyen a csomagátvétel, így elkerülheted a stresszt a karácsonyi előkészületek során. A piaci trendekkel szemben megnövelték a tartási időt automatáikban, 4 naptári napig őrzik csomagodat, hogy ezzel is segítsék kényelmedet.

Papírháttér szállítás infó

Papírháttér szállítás nincs két ünnep közt. Papírháttér rendeléseket december 20.-án éjfélig tudsz leadni úgy, hogy azt karácsony előtt megkapd.