Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hunbright Visico 801 TX. Rádiós vakukioldó és távvezérlő

22.990 Ft (18.102 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Legkisebb szállítási díj: 1.099 Ft
Várható szállítás: 2023. január 31.
Hunbright Visico VC HH Pro,  HHLR és VL vakuk távirányításához és kioldásához. Beállítófény, vaku teljesítmény és csoport vezérlés.

Leírás és Paraméterek

Vaku távirányító és kioldó (2 az 1-ben). Alkalmas ISO hotshoe-val (szabvány vakupapucsos) rendelkező vázakkal való használatra. 

 

A Hunbright Visico VC HH Pro,  HHLR és VL PLUS stúdióvakuk beépített  2.4 GHz-es rádiós jelvevőt is tartalmaznak. A beépített rádiós kioldó jelvevő használatához opcionális (nem tartozék!) VC-801 TX jeladó és távvezérlő egységre van szükség.

 

Egy darab VC-801 TX egységgel, további külső jelvevők használata nélkül rádiós szinkronon keresztül villantható el tetszőleges számú Hunbright Visico VC HHLR / VL Plus vaku.RÉSZLETES LEÍRÁS
 

Vaku csoportok vezérlése

 

A VC 801 TX képes a használt vakukat 4 különböző beállítással bíró csoportban vezérelni. A különböző csoportok vaku teljesítménye könnyedén szabályozható a 801-es jeladóról. A különböző csoportok beállító izzója ki és bekapcsolható a 801-es jeladó segítségével. A VC 801 TX jeladóval a legrövidebb szinkron idő 1/250 másodperc redőny zár esetében (DSLR és SLR). Ha az Ön fényképezőgépének X szinkron ideje hosszabb mint 1/250 mp. (pl.: 1/200 vagy más...idő) akkor csak a fényképezőgép kezelési útmutatójában meghatározott X szinkronidővel tudja kioldani a Hunbright Visico VC HH Pro, HH LR vakukat. TECHNIKAI ADATOK
 
 

Működési frekvencia: 2,4 GHz

 

Hatótávolság : 30 méterig ( fizikai akadály / takarás nélkül )

 

Elem: CR 2032
CSOMAG TARTALMA
 

1x  Hunbright Visico 801 TX  2,4 GHz-es 16 csatornás rádiós vakukioldó és távvezérlő