Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hunbright Visico VC HH 400 Beauty kit

159.990 Ft
122.000 Ft (96.063 Ft + ÁFA)
24%
Az akció időtartama: 2018. 12. 22. -
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Legkisebb szállítási díj: 1.999 Ft
Várható szállítás: 2023. február 02.
Rádió távirányítható Hunbright VC LR Pro 400 Ws-os vakut, 40 cm-es Beauty disht, 110 cm-es derítőlapot, vaku állványt és professzionális rádiós kioldót tartalmazó szett.
 

Leírás és Paraméterek

 
 

A digitális vakuk piacán az új Hunbright Visico VC LR vakucsalád egy, csak a jóval magasabb árkategóriától megszokott értékes innovációval emelkedik vetélytársai fölé. A 2,4 GHz es tartományban működő minden funkciót vezérlő wireless azaz vezeték nélküli távirányító funkció rendkívüli szabadságot és kényelmet biztosít a korral haladó felhasználóknak. A stabil interferencia mentes rádió frekvencián üzemelő távirányításos rendszer segítségével kényelmesen asszisztencia nélkül állíthatók be a vaku paraméterei úgy mint villanási teljesítmény, beállító izzó teljesítmény, töltés jelző hang ki be kapcsolása, a négy különböző fotocella funkció illetve a teszt villantás. Általános és idő igényes művelet a fotózás során például egy háttér mellett akár három méteres magasságban elhelyezett hajfény vaku átállítása, finomhangolása.

 

Ezt eddig létrára mászva kellett beállítani a fejgenerátoros vakuk esetében úgy, hogy a vaku hátulján vagy oldalán elhelyezett információs LED vagy LCD kijelzők a fotós pozíciójából láthatatlanok voltak illetve sok esetben a létráról is nehézkesen lehetett leolvasni a paramétereket valamint elérni a potmétert vagy a nyomógombot.

 

 

 

Az új intelligens Hunbright VC LR vakukkal az összes beállítást a kezünkben tartott egyszerűen kezelhető sokoldalú távirányító segítségével végezhetjük el és a beállított értékek illetve funkciók mind megjelennek a kontroller LCD képernyőjén. Így mindig tudjuk, hogy melyik vakunk mit fog csinálni munka közben viszont el sem kell mozdulnunk a fotózás pozíciójából.

 

 

 

A távirányító 7 vaku csoportot kezel egyszerre, ami a legtöbb felhasználónak maximálisan elég illetve adott vaku csoporton belül tetszőleges további vakut vezérel egyező beállítás mellett.

 

 

 

Vaku fénymérés esetén csak a kiválasztott vakut oldja ki így pontosan mérhetjük az egyes villanók önálló teljesítményét. Rádiós kioldó használata mellett annak teszt gombjára ugyanis az összes vaku elvillan. Így vagy próbáljuk kitakargatva mérni a fényeket vagy egyenként fel és le kapcsolgatjuk a vakukat mire elérjük a kívánt hatást. Ezeknek a kényelmetlenségeknek vége. A rádiós kioldó teszt gombját már csak az együttes ( összes vaku fényét mérő ) fény mérésekor kell megnyomnunk.

 

 

 

A VC LR rendszer segítségével egy fotós asszisztens nélkül is könnyedén és kényelmesen változtathatja meg a fény beállításokat óriási szabadságot és időt nyerve ezáltal. 

 

 

 

A kényelmen túl számos egyéb pozitív műszaki tulajdonság jellemzi a VC LR családot.

 

Túlmelegedés védelem, túlfeszültség védelem, mikroprocesszor vezérlés, LCD információs képernyő, esztétikus masszív ház, kis súly, egyszerű kezelhetőség, precíz kimenő teljesítmény 6 fényérték átfogásban, stabil színhőmérséklet, Perkin Elmer Plug In német villanócső, gyors újratöltés, rövid villanási idő, LCD a távirányítón, alacsony kioldási feszültség ( 5 V ) és halk nagy teljesítményű hűtő ventilátor a teljesség igénye nélkül.

 

 

 

Akit zavar a feltöltés jelző hang de mégis tudni szeretné, mikorra töltenek újra a vakuk, választhatja az optikai töltöttség jelzést. Ilyenkor villanás után a beállító izzó újra felkapcsolódása jelzi a töltöttséget.

 

 

 

A VC LR vakuk állványrögzítő egysége egy sínen eltolható előre vagy hátra. Ennek köszönhetően a könnyebb illetve nehezebb fényformálók súlyához alkalmazkodva szabadon beállítható a vakuk súlypontja, így kímélhetjük állványainkat az előre húzástól. A vakukhoz tükrös alapreflektor ( nagy fényerőt biztosít ) és E27-es foglalatú halogén beállító izzó ( 150 – 250 W ), szinkron és tápkábel jár alaptartozékként.

 

 

 

A felesleges villantások elkerülése és a villanócső hosszabb élettartama érdekében a VC LR elektronikája teljesítmény vissza szabályzás esetén automatikusan elvillantás nélkül képes elérni az alacsonyabb töltöttségi szintet.

 

 

 

A Hunbright Visico VC LR vakucsalád az előd Hunbright Visico VC vakukhoz képest nagyobb átfogással rendelkezik és 400, 600 és 1000 Ws teljesítményben kerül forgalomba. A készülékekhez a távirányítót külön lehet megvásárolni illetve bizonyos több vakus szettekben már tartozékként jár a kontroller.

 

 

 

A vakucsalád beépített ernyőtartóval és intelligens fotocellával rendelkezik ami képessé teszi a vakut a TTL ( iTTL, ETTL II )  rendszervakuk mérő elővillanásai után a tényleges villanásra szinkronizálni.

 

 

 

További lehetőségeket kínál az új vakucsalád még jobb kihasználhatósága érdekében az a külön megvásárolható nagy teljesítményű akumlátor egység mely a VC LR illetve a régebbi VC vakucsalád számára biztosít a 220 voltos hálózat hiányában feszültséget. Ezáltal a kreatív fotósnak már csak a fantáziája és látásmódja szabhat határokat.RÉSZLETES LEÍRÁS
 
 

1 x H VCLR Pro 400 ( 400 Ws ) vaku

 

1x 260 cm magas vakuállvány

 

1x 40 cm átmérőjű Beauty Dish

 

1x 110 cm átmérőjű 5 in 1 derítőlap

 

1 x H VC 816 TX  2,4 GHz-es rádiós vakukioldó