Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hunbright Visico VC HH Pro 400 Ws stúdióvaku

89.990 Ft (70.858 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Legkisebb szállítási díj: 1.199 Ft
Várható szállítás: 2024. július 23.
Gyors újratöltésű, rádió táv vezérelhető stúdió vaku rendszer.

Leírás és Paraméterek


 

 

 
 
 
A digitális vakuk piacán a Hunbright Visico VC HHLR vakucsalád egy, csak a jóval magasabb árkategóriától megszokott értékes innovációval emelkedik vetélytársai fölé. A 2,4 GHz es tartományban működő minden funkciót vezérlő wireless azaz vezeték nélküli távirányító funkció ( opcionálisan vásárolható távirányítóval ) rendkívüli szabadságot és kényelmet biztosít a korral haladó felhasználóknak. A stabil interferencia mentes rádió frekvencián üzemelő távirányításos rendszer segítségével kényelmesen, asszisztencia nélkül állíthatók be a vaku paraméterei úgy mint villanási teljesítmény, beállító izzó teljesítmény, töltés jelző hang ki ill. be kapcsolása, a négy különböző fotocella funkció illetve a teszt villantás. Általános és idő igényes művelet a fotózás során például egy háttér mellett akár három méteres magasságban elhelyezett hajfény vaku átállítása, finomhangolása.
 
Ezt eddig létrára mászva kellett beállítani a fejgenerátoros vakuk esetében úgy, hogy a vaku hátulján vagy oldalán elhelyezett információs LED vagy LCD kijelzők vagy potméterek a fotós pozíciójából láthatatlanok voltak illetve sok esetben a létráról is nehézkesen lehetett leolvasni a paramétereket valamint elérni a szabályozó vagy nyomógombot.
 
 
 
Az új intelligens Hunbright HHLR vakukkal az összes beállítást a kezünkben tartott egyszerűen kezelhető sokoldalú távirányító segítségével végezhetjük el és a beállított értékek illetve funkciók mind megjelennek a kontroller LCD képernyőjén. Így mindig tudjuk, hogy melyik vakunk mit fog csinálni munka közben viszont el sem kell mozdulnunk a fotózás pozíciójából.
 
 
 
A távirányító 7 vaku csoportot kezel egyszerre, ami a legtöbb felhasználónak maximálisan elég illetve adott vaku csoporton belül tetszőleges további vakut vezérel egyező beállítás mellett. A külön megvásárolható távirányító létezik háttér világításos ill. anélküli változatban is.
 
 
 
Vaku fénymérés esetén csak a kiválasztott vakut oldja ki így pontosan mérhetjük az egyes villanók önálló, beeső teljesítményét. Rádiós kioldó használata mellett annak teszt gombjára ugyanis az összes vaku elvillan. Így vagy próbáljuk kitakargatva mérni a fényeket vagy egyenként fel és le kapcsolgatjuk a vakukat mire elérjük a kívánt hatást. Ezeknek a kényelmetlenségeknek vége. A rádiós kioldó teszt gombját már csak az együttes ( összes vaku fényét mérő ) fény mérésekor kell megnyomnunk.
 
 
 
A VC HHLR rendszer segítségével egy fotós asszisztens nélkül is könnyedén és kényelmesen változtathatja meg a fény beállításokat óriási szabadságot és időt nyerve ezáltal. 
 
 
 
A kényelmen túl számos egyéb pozitív műszaki tulajdonság jellemzi a HHLR családot.
 
Túlmelegedés védelem, túlfeszültség védelem, mikroprocesszor vezérlés, LCD információs képernyő, esztétikus masszív ház, kis súly, egyszerű kezelhetőség, precíz kimenő teljesítmény 6 fényérték átfogásban, stabil színhőmérséklet, Perkin Elmer Plug In német villanócső, gyors újratöltés, rövid villanási idő, LCD a távirányítón, alacsony kioldási feszültség ( 5 V ) és halk nagy teljesítményű hűtő ventilátor, a teljesség igénye nélkül.
 
 
 
Akit zavar a feltöltés jelző hang de mégis tudni szeretné, mikorra töltenek újra a vakuk, választhatja az optikai töltöttség jelzést. Ilyenkor villanás után a beállító izzó kialszik, majd annak újra felkapcsolódása jelzi a töltöttséget.
 
 
 
A VC HHLR vakuk állványrögzítő egysége egy sínen eltolható előre vagy hátra. Ennek köszönhetően a könnyebb illetve nehezebb fényformálók súlyához alkalmazkodva szabadon beállítható a vakuk súlypontja, így kímélhetjük állványainkat az előre húzástól. A vakukhoz tükrös alapreflektor ( nagy fényerőt biztosít ) és E27-es foglalatú halogén beállító izzó ( 150 – 250 W 400Ws/600Ws ), szinkron és tápkábel jár alaptartozékként.
 
 
 
A felesleges villantások elkerülése és a villanócső hosszabb élettartama érdekében a HHLR elektronikája teljesítmény vissza szabályzás esetén automatikusan elvillantás nélkül képes elérni az alacsonyabb töltöttségi szintet.
 
 
 
A Hunbright Visico VC HHLR vakucsalád az előd Hunbright Visico VC vakukhoz képest nagyobb átfogással rendelkezik és 400, 600 és 1000 Ws teljesítményben kerül forgalomba. A készülékekhez a távirányítót külön lehet megvásárolni illetve bizonyos több vakus szettekben már tartozékként jár a kontroller.
 
 
 
A vakucsalád beépített ernyőtartóval és intelligens fotocellával rendelkezik ami képessé teszi a vakut a TTL ( iTTL, ETTL II )  rendszervakuk mérő elővillanásai után a tényleges villanásra szinkronizálni.
 
 
 
További lehetőségeket kínál az új vakucsalád még jobb kihasználhatósága érdekében az a külön megvásárolható nagy teljesítményű akkumulátor egység mely a HHLR illetve a régebbi VC vakucsalád számára biztosít, a 220 voltos hálózat hiányában feszültséget. Ezáltal a kreatív fotósnak már csak a fantáziája és látásmódja szabhat határokat. A tápegység két 400 Ws-os VC HHLR vakuval több kb 400 villanást képes produkálni.
 

 TECHNIKAI ADATOK
 

Teljesítmény ( Ws ):                           400

Kulcsszám ( ISO 100 ):                        70                  

Kimenő teljesítmény tartomány:      Teljes ( 1/1 ) - Min ( 1/32 )

Újratöltési idő:                                      0.5 - 1,5 sec.

Villanási idő:                                         1/800 - 1/1200 sec

Beállító izzó Teljesítmény:                 150 W Halogen

Kioldási lehetőség:                             Fotocella ( TTL-re is) /szinkron kábel / rádiós kioldó / teszt gomb

Színhőmérséklet:                                 5600 K

Villanócső:                                            " Plug - in " felhasználó által cserélhető

Kioldási feszültség:                             5V alacsony feszültségű kioldás

Hűtő ventilátor:                                      Halk nagyteljesítményű

Automata teljesítmény visszavétel:   Van

Hálózati feszültség:                              AC 220-240 V 50 Hz

Bajonett:                                                 "S" Bajonett = Hunbright, Walimex,Mikrosat, Bowens, stb…

Tartozékok a csomagban:                  Alap reflektor, Tápkábel (4m.),Szinkron kábel (4m.),Beállító izzó

Súly:                                                        2.5 Kg.

Méret ( cm. ):                                         30x13x13 cm reflektor nélkülCSOMAG TARTALMA
 

Vaku

 

Védőkupak

 

Alap reflektor

 

150 W E 27 Halogén beállító izzó

 

Tápkábel

 

Szinkron kábel

 

Opcionális távirányító