Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hunbright Visico VC HHLR 4.4 távirányítós stúdióvaku Midi Kit

259.990 Ft (204.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Legkisebb szállítási díj: 1.999 Ft
Várható szállítás: 2024. július 23.
Rádió távirányítású, pontos és megbízható mikroprocesszor vezérelt digitális stúdióvakuk ( két év garanciával ) és tartozékokkal.

Leírás és Paraméterek

 

 
Az új intelligens Hunbright HHLR vakukkal az összes beállítást a kezünkben tartott egyszerűen kezelhető sokoldalú távirányító segítségével végezhetjük el és a beállított értékek illetve funkciók mind megjelennek a kontroller LCD képernyőjén. Így mindig tudjuk, hogy melyik vakunk mit fog csinálni munka közben viszont el sem kell mozdulnunk a fotózás pozíciójából.
 
Vaku fénymérés esetén csak a kiválasztott vakut oldja ki így pontosan mérhetjük az egyes villanók önálló, beeső teljesítményét. Rádiós kioldó használata mellett annak teszt gombjára ugyanis az összes vaku elvillan. Így vagy próbáljuk kitakargatva mérni a fényeket vagy egyenként fel és le kapcsolgatjuk a vakukat mire elérjük a kívánt hatást. Ezeknek a kényelmetlenségeknek vége. A rádiós kioldó teszt gombját már csak az együttes ( összes vaku fényét mérő ) fény mérésekor kell megnyomnunk.
 
A kényelmen túl számos egyéb pozitív műszaki tulajdonság jellemzi a HHLR családot.
 
Túlmelegedés védelem, túlfeszültség védelem, mikroprocesszor vezérlés, LCD információs képernyő, esztétikus masszív ház, kis súly, egyszerű kezelhetőség, precíz kimenő teljesítmény 6 fényérték átfogásban, stabil színhőmérséklet, Perkin Elmer Plug In német villanócső, gyors újratöltés, rövid villanási idő, LCD a távirányítón, alacsony kioldási feszültség ( 5 V ) és halk nagy teljesítményű hűtő ventilátor, a teljesség igénye nélkül.
 
 
 
A VC HHLR vakuk állványrögzítő egysége egy sínen eltolható előre vagy hátra. Ennek köszönhetően a könnyebb illetve nehezebb fényformálók súlyához alkalmazkodva szabadon beállítható a vakuk súlypontja, így kímélhetjük állványainkat az előre húzástól. A vakukhoz tükrös alapreflektor ( nagy fényerőt biztosít ) és E27-es foglalatú halogén beállító izzó ( 150 – 250 W 400Ws/600Ws ), szinkron és tápkábel jár alaptartozékként.
 
 
 
A Hunbright Visico VC HHLR vakucsalád az előd Hunbright Visico VC vakukhoz képest nagyobb átfogással rendelkezik és 400, 600 és 1000 Ws teljesítményben kerül forgalomba. A készülékekhez a távirányítót külön lehet megvásárolni illetve bizonyos több vakus szettekben már tartozékként jár a kontroller.
 
 
 
További lehetőségeket kínál az új vakucsalád még jobb kihasználhatósága érdekében az a külön megvásárolható nagy teljesítményű akkumulátor egység mely a HHLR illetve a régebbi VC vakucsalád számára biztosít, a 220 voltos hálózat hiányában feszültséget. Ezáltal a kreatív fotósnak már csak a fantáziája és látásmódja szabhat határokat. A tápegység két 400 Ws-os VC HHLR vakuval több kb 400 villanást képes produkálni.


RÉSZLETES LEÍRÁS
 

A vakuk kompatibilisek más gyártók vakuival. Képesek kiegészíteni korábban vásárolt Hunbright vagy egyéb márkájú stúdióvakukat. Minden Hunbright vaku „S” bajonettes ( mint a Bowens, Walimex, stb…) . A fotocella nem csak más stúdióvakuk fényére , de akár SLR fényképezőgépek TTL villanására is képes szinkronizálni ( inteligens szinkron ). Csak az utolsó tényleges SLR TTL vakuzás pillanatában villan el slaveként a Hunbright Visico vaku.

 

A Hunbright Visico vakuk kompatibilisek a Tronix akkumlátorral, így akár a 220 V  feszültségű hálózattól távol is kompromisszumok nélkül használhatja a vakukat.

 

A vakuk technikai paraméterei a Ws szerinti almenükben tekinthetők meg.TECHNIKAI ADATOK
 

Részletes technikai adatok a stúdióvakuk Ws szerinti almenüpontjaibanCSOMAG TARTALMA
 

Hunbright Visico VC HHLR 400 ( két darab 400 Ws vaku )

Standard reflektor ( 2 db. )

Beállítóizzó ( 2 db. ) 150 W halogen

Szinkronkábel ( 2 db. )

Tápkábel ( 2 db. )

Stúdióvaku állvány  ( 2 db. )

60 x 90 cm szoftbox két diffúzorral ( 1 db. )

80 x 120 cm szoftbox két diffúzorral hordtáskában ( 1 db. )

4 oldalas fényterelő ( 1 db. )

Méhsejtrács fényterelőhöz ( 1 db. )

Színszűrők fényterelőhöz ( 4 db. )

KB B  szett táska ( 1 db. )

LR 2000 vezeték nélküli vaku távirányító