Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hunbright Visico VC HHLR 6.6 távirányítós Midi Kit

Ár:
359.990 Ft
269.990 Ft (212.591 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 25%
Elérhetőség: Előrendelhető
Legkisebb szállítási díj: 899 Ft
Várható szállítás: 2021. november 18.
Rádió távirányítású, pontos és megbízható mikroprocesszor vezérelt digitális stúdióvakuk ( két év garanciával ) és tartozékokkal.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek


A digitális vakuk piacán a Hunbright Visico VC HHLR vakucsalád egy, csak a jóval magasabb árkategóriától megszokott értékes innovációval emelkedik vetélytársai fölé. A 2,4 GHz es tartományban működő minden funkciót vezérlő wireless azaz vezeték nélküli távirányító funkció ( opcionálisan vásárolható távirányítóval ) rendkívüli szabadságot és kényelmet biztosít a korral haladó felhasználóknak. A stabil interferencia mentes rádió frekvencián üzemelő távirányításos rendszer segítségével kényelmesen, asszisztencia nélkül állíthatók be a vaku paraméterei úgy mint villanási teljesítmény, beállító izzó teljesítmény, töltés jelző hang ki ill. be kapcsolása, a négy különböző fotocella funkció illetve a teszt villantás. Általános és idő igényes művelet a fotózás során például egy háttér mellett akár három méteres magasságban elhelyezett hajfény vaku átállítása, finomhangolása.

Ezt eddig létrára mászva kellett beállítani a fejgenerátoros vakuk esetében úgy, hogy a vaku hátulján vagy oldalán elhelyezett információs LED vagy LCD kijelzők vagy potméterek a fotós pozíciójából láthatatlanok voltak illetve sok esetben a létráról is nehézkesen lehetett leolvasni a paramétereket valamint elérni a szabályozó vagy nyomógombot.

 

Az új intelligens Hunbright HHLR vakukkal az összes beállítást a kezünkben tartott egyszerűen kezelhető sokoldalú távirányító segítségével végezhetjük el és a beállított értékek illetve funkciók mind megjelennek a kontroller LCD képernyőjén. Így mindig tudjuk, hogy melyik vakunk mit fog csinálni munka közben viszont el sem kell mozdulnunk a fotózás pozíciójából.

 

A távirányító 7 vaku csoportot kezel egyszerre, ami a legtöbb felhasználónak maximálisan elég illetve adott vaku csoporton belül tetszőleges további vakut vezérel egyező beállítás mellett. A külön megvásárolható távirányító létezik háttér világításos ill. anélküli változatban is.

 

Vaku fénymérés esetén csak a kiválasztott vakut oldja ki így pontosan mérhetjük az egyes villanók önálló, beeső teljesítményét. Rádiós kioldó használata mellett annak teszt gombjára ugyanis az összes vaku elvillan. Így vagy próbáljuk kitakargatva mérni a fényeket vagy egyenként fel és le kapcsolgatjuk a vakukat mire elérjük a kívánt hatást. Ezeknek a kényelmetlenségeknek vége. A rádiós kioldó teszt gombját már csak az együttes ( összes vaku fényét mérő ) fény mérésekor kell megnyomnunk.

 

A VC HHLR rendszer segítségével egy fotós asszisztens nélkül is könnyedén és kényelmesen változtathatja meg a fény beállításokat óriási szabadságot és időt nyerve ezáltal. 

 

A kényelmen túl számos egyéb pozitív műszaki tulajdonság jellemzi a HHLR családot.

Túlmelegedés védelem, túlfeszültség védelem, mikroprocesszor vezérlés, LCD információs képernyő, esztétikus masszív ház, kis súly, egyszerű kezelhetőség, precíz kimenő teljesítmény 6 fényérték átfogásban, stabil színhőmérséklet, Perkin Elmer Plug In német villanócső, gyors újratöltés, rövid villanási idő, LCD a távirányítón, alacsony kioldási feszültség ( 5 V ) és halk nagy teljesítményű hűtő ventilátor, a teljesség igénye nélkül.

 

Akit zavar a feltöltés jelző hang de mégis tudni szeretné, mikorra töltenek újra a vakuk, választhatja az optikai töltöttség jelzést. Ilyenkor villanás után a beállító izzó kialszik, majd annak újra felkapcsolódása jelzi a töltöttséget.

 

A VC HHLR vakuk állványrögzítő egysége egy sínen eltolható előre vagy hátra. Ennek köszönhetően a könnyebb illetve nehezebb fényformálók súlyához alkalmazkodva szabadon beállítható a vakuk súlypontja, így kímélhetjük állványainkat az előre húzástól. A vakukhoz tükrös alapreflektor ( nagy fényerőt biztosít ) és E27-es foglalatú halogén beállító izzó ( 150 – 250 W 400Ws/600Ws ), szinkron és tápkábel jár alaptartozékként.

 

A felesleges villantások elkerülése és a villanócső hosszabb élettartama érdekében a HHLR elektronikája teljesítmény vissza szabályzás esetén automatikusan elvillantás nélkül képes elérni az alacsonyabb töltöttségi szintet.

 

A Hunbright Visico VC HHLR vakucsalád az előd Hunbright Visico VC vakukhoz képest nagyobb átfogással rendelkezik és 400, 600 és 1000 Ws teljesítményben kerül forgalomba. A készülékekhez a távirányítót külön lehet megvásárolni illetve bizonyos több vakus szettekben már tartozékként jár a kontroller.

 

A vakucsalád beépített ernyőtartóval és intelligens fotocellával rendelkezik ami képessé teszi a vakut a TTL ( iTTL, ETTL II )  rendszervakuk mérő elővillanásai után a tényleges villanásra szinkronizálni.

 

További lehetőségeket kínál az új vakucsalád még jobb kihasználhatósága érdekében az a külön megvásárolható nagy teljesítményű akkumulátor egység mely a HHLR illetve a régebbi VC vakucsalád számára biztosít, a 220 voltos hálózat hiányában feszültséget. Ezáltal a kreatív fotósnak már csak a fantáziája és látásmódja szabhat határokat. A tápegység két 400 Ws-os VC HHLR vakuval több kb 400 villanást képes produkálni.RÉSZLETES LEÍRÁS


A vakuk kompatibilisek más gyártók vakuival. Képesek kiegészíteni korábban vásárolt Hunbright vagy egyéb márkájú stúdióvakukat. Minden Hunbright vaku „S” bajonettes ( mint a Bowens, Walimex, stb…) . A fotocella nem csak más stúdióvakuk fényére , de akár SLR fényképezőgépek TTL villanására is képes szinkronizálni ( inteligens szinkron ). Csak az utolsó tényleges SLR TTL vakuzás pillanatában villan el slaveként a Hunbright Visico vaku.


A Hunbright Visico vakuk kompatibilisek a Tronix akkumlátorral, így akár a 220 V  feszültségű hálózattól távol is kompromisszumok nélkül használhatja a vakukat.


A vakuk technikai paraméterei a Ws szerinti almenükben tekinthetők meg.
TECHNIKAI ADATOK


Részletes technikai adatok a stúdióvakuk Ws szerinti almenüpontjaiban
CSOMAG TARTALMA


Hunbright Visico VC HHLR 600 ( két darab 600 Ws vaku )Standard reflektor ( 2 db. )Beállítóizzó ( 2 db. ) 250 W halogenSzinkronkábel ( 2 db. )Tápkábel ( 2 db. )Stúdióvaku állvány  ( 2 db. )60 x 90 cm szoftbox két diffúzorral ( 1 db. )80 x 120 cm szoftbox két diffúzorral hordtáskában ( 1 db. )4 oldalas fényterelő ( 1 db. )Méhsejtrács fényterelőhöz ( 1 db. )Színszűrők fényterelőhöz ( 4 db. )"Location"  szettáska ( 1 db. )LR 2000 vezeték nélküli vaku távirányító