Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hunbright Visico VC HHLR Pro 6.6. 120 dupla octo box kit

Ár:
384.990 Ft
324.990 Ft (255.898 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 16%
Elérhetőség: Előrendelhető
Legkisebb szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2021. november 22.
2x 600 Ws-os, dupla octoboxos rádió távirányítható vakuszett, kioldóval, állvánnyal és állványtáskával.
 
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

 
 
 
Az új intelligens Hunbright HHLR vakukkal az összes beállítást a kezünkben tartott egyszerűen kezelhető sokoldalú távirányító segítségével végezhetjük el és a beállított értékek illetve funkciók mind megjelennek a kontroller LCD képernyőjén. Így mindig tudjuk, hogy melyik vakunk mit fog csinálni munka közben viszont el sem kell mozdulnunk a fotózás pozíciójából.
 
 
 
Vaku fénymérés esetén csak a kiválasztott vakut oldja ki így pontosan mérhetjük az egyes villanók önálló, beeső teljesítményét. Rádiós kioldó használata mellett annak teszt gombjára ugyanis az összes vaku elvillan. Így vagy próbáljuk kitakargatva mérni a fényeket vagy egyenként fel és le kapcsolgatjuk a vakukat mire elérjük a kívánt hatást. Ezeknek a kényelmetlenségeknek vége. A rádiós kioldó teszt gombját már csak az együttes ( összes vaku fényét mérő ) fény mérésekor kell megnyomnunk.
 
 
 
A kényelmen túl számos egyéb pozitív műszaki tulajdonság jellemzi a HHLR családot.
 
Túlmelegedés védelem, túlfeszültség védelem, mikroprocesszor vezérlés, LCD információs képernyő, esztétikus masszív ház, kis súly, egyszerű kezelhetőség, precíz kimenő teljesítmény 6 fényérték átfogásban, stabil színhőmérséklet, Perkin Elmer Plug In német villanócső, gyors újratöltés, rövid villanási idő, LCD a távirányítón, alacsony kioldási feszültség ( 5 V ) és halk nagy teljesítményű hűtő ventilátor, a teljesség igénye nélkül.
 
 
 
A HHLR vakuk állványrögzítő egysége egy sínen eltolható előre vagy hátra. Ennek köszönhetően a könnyebb illetve nehezebb fényformálók súlyához alkalmazkodva szabadon beállítható a vakuk súlypontja, így kímélhetjük állványainkat az előre húzástól. A vakukhoz tükrös alapreflektor ( nagy fényerőt biztosít ) és E27-es foglalatú halogén beállító izzó ( 150 – 250 W 400Ws/600Ws ), szinkron és tápkábel jár alaptartozékként.
 
 
 
A Hunbright Visico HHLR vakucsalád az előd Hunbright Visico VC vakukhoz képest nagyobb átfogással rendelkezik és 400, 600 és 1000 Ws teljesítményben kerül forgalomba. A készülékekhez a távirányítót külön lehet megvásárolni illetve bizonyos több vakus szettekben már tartozékként jár a kontroller.
 
 
 
További lehetőségeket kínál az új vakucsalád még jobb kihasználhatósága érdekében az a külön megvásárolható nagy teljesítményű akkumulátor egység mely a HHLR illetve a régebbi VC vakucsalád számára biztosít, a 220 voltos hálózat hiányában feszültséget. Ezáltal a kreatív fotósnak már csak a fantáziája és látásmódja szabhat határokat. A tápegység két 400 Ws-os  HHLR vakuval több kb 400 villanást képes produkálni.
 

 

 
 
 

Részletes technikai adatok a stúdióvakuk Ws szerinti almenüpontjaiban
CSOMAG TARTALMA

 

2 x Hunbright HHLR PRO 600 (600 Ws) stúdióvaku

 

2 x alap reflektor

 

2 x E27 250 W halogén beállítóizzó

 

2 x táp és szinkron kábel szett

 

2 x 120 cm átmérőjű octobox

 

2 x 256 cm-es LS 8006 stúdióvaku állvány 

 

2 x LS 8006 stúdióvaku állvány táska

 

1 x Yongnuo RF 601  2,4 GHz-es rádiós vakukioldó szett