Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hunbright Visico VC HHLR Pro 6.6. 60x90 beauty box kit

Ár:
399.990 Ft
259.990 Ft (204.717 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 35%
Elérhetőség: Előrendelhető
Legkisebb szállítási díj: 2.700 Ft
Várható szállítás: 2021. november 16.
2x 600 Ws-os rádió távirányítható stúdióvaku. A szettben a stúdióvakukon és a két állványon kívül, 2x állványtáska, szoftbox, beauty dish és rádiós kioldó is található.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

 
 
 
 
A digitális vakuk piacán a Hunbright Visico HHLR vakucsalád egy, csak a jóval magasabb árkategóriától megszokott értékes innovációval emelkedik vetélytársai fölé. A 2,4 GHz es tartományban működő minden funkciót vezérlő wireless azaz vezeték nélküli távirányító funkció ( opcionálisan vásárolható távirányítóval ) rendkívüli szabadságot és kényelmet biztosít a korral haladó felhasználóknak. A stabil interferencia mentes rádió frekvencián üzemelő távirányításos rendszer segítségével kényelmesen, asszisztencia nélkül állíthatók be a vaku paraméterei úgy mint villanási teljesítmény, beállító izzó teljesítmény, töltés jelző hang ki ill. be kapcsolása, a négy különböző fotocella funkció illetve a teszt villantás. Általános és idő igényes művelet a fotózás során például egy háttér mellett akár három méteres magasságban elhelyezett hajfény vaku átállítása, finomhangolása.
 
Ezt eddig létrára mászva kellett beállítani a fejgenerátoros vakuk esetében úgy, hogy a vaku hátulján vagy oldalán elhelyezett információs LED vagy LCD kijelzők vagy potméterek a fotós pozíciójából láthatatlanok voltak illetve sok esetben a létráról is nehézkesen lehetett leolvasni a paramétereket valamint elérni a szabályozó vagy nyomógombot.
 
 
 
A távirányító 7 vaku csoportot kezel egyszerre, ami a legtöbb felhasználónak maximálisan elég illetve adott vaku csoporton belül tetszőleges további vakut vezérel egyező beállítás mellett. A külön megvásárolható távirányító létezik háttér világításos ill. anélküli változatban is.
 
 
 
A HHLR rendszer segítségével egy fotós asszisztens nélkül is könnyedén és kényelmesen változtathatja meg a fény beállításokat óriási szabadságot és időt nyerve ezáltal. 
 
 
 
Akit zavar a feltöltés jelző hang de mégis tudni szeretné, mikorra töltenek újra a vakuk, választhatja az optikai töltöttség jelzést. Ilyenkor villanás után a beállító izzó kialszik, majd annak újra felkapcsolódása jelzi a töltöttséget.
 
 
 
A felesleges villantások elkerülése és a villanócső hosszabb élettartama érdekében a HHLR elektronikája teljesítmény vissza szabályzás esetén automatikusan elvillantás nélkül képes elérni az alacsonyabb töltöttségi szintet.
 
 
 
A vakucsalád beépített ernyőtartóval és intelligens fotocellával rendelkezik ami képessé teszi a vakut a TTL ( iTTL, ETTL II )  rendszervakuk mérő elővillanásai után a tényleges villanásra szinkronizálni.
 
 


TECHNIKAI ADATOK
 
 
 
 

6 x Hunbright HHLR PRO 600 (600 Ws) stúdióvaku

 

2 x alap reflektor

 

2 x E27 250 W halogén beállítóizzó

 

2 x táp és szinkron kábel szett

 

1 x 40.5 cm átmérőjű Beauty Dish

 

1 x 60x90 cm-es szoftbox

 

2 x 256 cm-es LS 8006 stúdióvaku állvány 

 

2 x LS-8006 stúdióvaku állvány táska

 

1 x Yongnuo RF 601  2,4 GHz-es rádiós vakukioldó szett