Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hunbright Visico VC LR PRO 10.6.6. Advanced Kit

Ár:
619.990 Ft
399.990 Ft (314.953 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 35%
Elérhetőség: Előrendelhető
Legkisebb szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2020. március 09.
3 fejes rádió távirányítású vakuszett
Menny.:db

Leírás és Paraméterek


A digitális vakuk piacán az új Hunbright Visico VC LR vakucsalád egy, csak a jóval magasabb árkategóriától megszokott értékes innovációval emelkedik vetélytársai fölé. A 2,4 GHz es tartományban működő minden funkciót vezérlő wireless azaz vezeték nélküli távirányító funkció rendkívüli szabadságot és kényelmet biztosít a korral haladó felhasználóknak. A stabil interferencia mentes rádió frekvencián üzemelő távirányításos rendszer segítségével kényelmesen asszisztencia nélkül állíthatók be a vaku paraméterei úgy mint villanási teljesítmény, beállító izzó teljesítmény, töltés jelző hang ki be kapcsolása, a négy különböző fotocella funkció illetve a teszt villantás. Általános és idő igényes művelet a fotózás során például egy háttér mellett akár három méteres magasságban elhelyezett hajfény vaku átállítása, finomhangolása.


Ezt eddig létrára mászva kellett beállítani a fejgenerátoros vakuk esetében úgy, hogy a vaku hátulján vagy oldalán elhelyezett információs LED vagy LCD kijelzők a fotós pozíciójából láthatatlanok voltak illetve sok esetben a létráról is nehézkesen lehetett leolvasni a paramétereket valamint elérni a potmétert vagy a nyomógombot.


 


Az új intelligens Hunbright VC LR vakukkal az összes beállítást a kezünkben tartott egyszerűen kezelhető sokoldalú távirányító segítségével végezhetjük el és a beállított értékek illetve funkciók mind megjelennek a kontroller LCD képernyőjén. Így mindig tudjuk, hogy melyik vakunk mit fog csinálni munka közben viszont el sem kell mozdulnunk a fotózás pozíciójából.


 


A távirányító 7 vaku csoportot kezel egyszerre, ami a legtöbb felhasználónak maximálisan elég illetve adott vaku csoporton belül tetszőleges további vakut vezérel egyező beállítás mellett.


 


Vaku fénymérés esetén csak a kiválasztott vakut oldja ki így pontosan mérhetjük az egyes villanók önálló teljesítményét. Rádiós kioldó használata mellett annak teszt gombjára ugyanis az összes vaku elvillan. Így vagy próbáljuk kitakargatva mérni a fényeket vagy egyenként fel és le kapcsolgatjuk a vakukat mire elérjük a kívánt hatást. Ezeknek a kényelmetlenségeknek vége. A rádiós kioldó teszt gombját már csak az együttes ( összes vaku fényét mérő ) fény mérésekor kell megnyomnunk.


 


A VC LR rendszer segítségével egy fotós asszisztens nélkül is könnyedén és kényelmesen változtathatja meg a fény beállításokat óriási szabadságot és időt nyerve ezáltal. 


 


A kényelmen túl számos egyéb pozitív műszaki tulajdonság jellemzi a VC LR családot.


Túlmelegedés védelem, túlfeszültség védelem, mikroprocesszor vezérlés, LCD információs képernyő, esztétikus masszív ház, kis súly, egyszerű kezelhetőség, precíz kimenő teljesítmény 6 fényérték átfogásban, stabil színhőmérséklet, Perkin Elmer Plug In német villanócső, gyors újratöltés, rövid villanási idő, LCD a távirányítón, alacsony kioldási feszültség ( 5 V ) és halk nagy teljesítményű hűtő ventilátor a teljesség igénye nélkül.


 


Akit zavar a feltöltés jelző hang de mégis tudni szeretné, mikorra töltenek újra a vakuk, választhatja az optikai töltöttség jelzést. Ilyenkor villanás után a beállító izzó újra felkapcsolódása jelzi a töltöttséget.


 


A VC LR vakuk állványrögzítő egysége egy sínen eltolható előre vagy hátra. Ennek köszönhetően a könnyebb illetve nehezebb fényformálók súlyához alkalmazkodva szabadon beállítható a vakuk súlypontja, így kímélhetjük állványainkat az előre húzástól. A vakukhoz tükrös alapreflektor ( nagy fényerőt biztosít ) és E27-es foglalatú halogén beállító izzó ( 150 – 250 W ), szinkron és tápkábel jár alaptartozékként.


 


A felesleges villantások elkerülése és a villanócső hosszabb élettartama érdekében a VC LR elektronikája teljesítmény vissza szabályzás esetén automatikusan elvillantás nélkül képes elérni az alacsonyabb töltöttségi szintet.


 


A Hunbright Visico VC LR vakucsalád az előd Hunbright Visico VC vakukhoz képest nagyobb átfogással rendelkezik és 300, 600 és 1000 Ws teljesítményben kerül forgalomba. A készülékekhez a távirányítót külön lehet megvásárolni illetve bizonyos több vakus szettekben már tartozékként jár a kontroller.


 


A vakucsalád beépített ernyőtartóval és intelligens fotocellával rendelkezik ami képessé teszi a vakut a TTL ( iTTL, ETTL II )  rendszervakuk mérő elővillanásai után a tényleges villanásra szinkronizálni.


 


További lehetőségeket kínál az új vakucsalád még jobb kihasználhatósága érdekében az a külön megvásárolható nagy teljesítményű akumlátor egység mely a VC LR illetve a régebbi VC vakucsalád számára biztosít a 220 voltos hálózat hiányában feszültséget. Ezáltal a kreatív fotósnak már csak a fantáziája és látásmódja szabhat határokat. A tápegység két 400 Ws-os  VC LR vakuval több mint 400 villanást képes produkálni.
TECHNIKAI ADATOK

Részletes technikai adatok a stúdióvakuk Ws szerinti almenüpontjaibanCSOMAG TARTALMA

1 x Hunbright VC LR PRO 1000 Ws stúdióvaku

2 x Hunbright VC LR PRO 600 Ws stúdióvaku

3 x alap reflektor

3 x E27 250 W halogén beállítóizzó

3 x táp és szinkron kábel szett

3 x 256 cm magas vakuállvány

1 x derítőlap tartó kar 

1 x 2 in 1 80 cm derítőlap ( ezüst / arany )

2 x 60 x 90 cm szoftbox két levehető diffúzorral

1 x KE-1 szettáska

1 x 4 oldalas fényterelő

1 x méhsejtrács , mely a 4 oldalas fényterelőbe illeszthető

4 x színszűrő a fényterelőhöz

1 x Yongnuo RF 602-es 16 csatornás, 2,4GHz-es rádiós kioldó szett

Másokat ezeket nézték még: