Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Yongnuo RF 603 II C3 Rádiós kioldó 2,4 GHz vaku és f.gép kioldó 1 db. Canon C3 + Univerzális

11.990 Ft (9.441 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Elérhetőség: Raktáron
Legkisebb szállítási díj: 1.199 Ft
Várható szállítás: 2024. február 27.
16 csatornás 1/160 sec. szinkronidejű ( váztól függ ) rádiós kioldó vaku és fényképezőgép kioldására. Canon 1D/5D/7D/10D/20D/30D/40D/50D modellekhez való kioldó zsinór csatlakozó aljzattal

Leírás és Paraméterek

1 db. egység! Ez a páros szetthez képest csak egy jeladót tartalmaz, kábelt nem.

Kiemelkedően megbízható rádiós kioldó rendszer és stúdió vaku illetve fényképezőgép kioldó. Három vezeték nélküli kioldási funkció. Stúdióvaku kioldásához az opcionálisan megvásárolható LS-PC635 kábel szett szükséges.

 

Twin kivitelű vaku kioldó: a jeladó és jelvevő egység egyforma, pontosabban nincs külön jeladó illetve jelvevő. A kitben levő két egyforma egység felismeri, hogy mi a feladata. Fényképezőgép ot shoe-ra ( vakusarura ) helyezve jeladóként üzemel, ha pedig az egységen található hot shoe-ra helyezünk egy rendszervakut akkor jelvevőként viselkedik. A mellékelt fényképezőgép kioldó kábellel csatlakozva az egység vezetékes vagy vezeték nélküli ( rádiós ) exponáló zsinórként funkcionál attól függően, hogy a vázzal összekötött YN RF603 II egységen vagy a másik egységen nyomjuk le a kioldó gombot. Ebben a módban a YN RF 603 II kioldó gombját félig lenyomva fókuszálhatunk, míg teljes lenyomásra exponálhatunk.

 

Kioldási hatótávolság: akár 100 méter.

 

1/160 sec. szinkronidejű ( váztól függ ) rádiós kioldó Canon 1D/5D/7D/10D/20D/30D/40D/50D modellekhez való kioldó zsinór csatlakozóval. A 2,4 GHz kommunkikációs frekvencia és az FSK technológia együttesen garantálják a gyors nagy hatótávolságú és stabil működést. A kioldó a használt fényképezőgép legrövidebb X szinkronidejénél nem tud rövidebb szinkronidővel dolgozni. De a mai modern, esetenként 1/160 sec. szinkron idejű vázak lehetőségeit képes kihasználni.

 

Ha az egyik egységre ( legyen "A" ) egy rendszervakut helyezünk és a másik egységet ( legyen "B" ) a fényképezőgép kioldó kábelen keresztül egy távoli fényképezőgépre csatlakoztatjuk akkor a vakut a kezünkben fogva az "A" egységen lévő teszt vagy kioldó gombot lenyomva egyszerre exponálhatunk a minket látó fényképezőgéppel ( ami a "B" egységgel van összekötve ) és villanthatunk a kezünkben tartott ( és akár még korlátlan számú másik ) vakuval.

 

Külső helyszíneken alkalmazott ( akár több ) távoli vakut használó fényképezés esetén nem kell a vakuk energiaellátását félteni ( azok custom menüjében nem kell a standby módot letiltani ) ugyanis ez a kioldó ( csak úgy mint az RF 602 ) az exponálás pillanatában felébreszti a standby módban pihenő vaku készüléket. Ez azt jelenti, hogy az egyszerűbb kioldók esetében elengedhetetlen, a kívánt expozíció pillanatát megelőző első standby módból ébresztő jeladásra nincs szükség ahhoz, hogy a szükséges pillanatban a vaku villanjon.

 

E rendszer segít szabadjára ereszteni a kreatív fotós fantáziáját és egyszerre használhatunk műtermi illetve rendszervakukat egy világítási rendszerbe integrálva úgy hogy nem kell a fényképezőgépnél állni az exponáláshoz.

 

Nem csak Canon vagy Nikon vakukkal használható, azonban a standby felébresztés és  1/160 sec. szinkronidő csak dedikált kioldó / váz / vaku kombináció esetén működik. Tehát például : Canon 580 EXII vaku Canon 7D vázzal és Yongnuo RF 603C modellel vagy Nikon SB 900 vaku Nikon D700 vázzal és Yongnuo RF 603N modellel üzemeltetve.

 

A Yongnuo RF 603 modell nem működik együtt az RF 601 és 602 szériával.

 

A Yongnuo RF 603 modell nem működik együtt a Nikon SB 600 vakuval.CSOMAG TARTALMA
 

1db. kioldó egység

Ez hasznos lehet még:

Yongnuo LS-PC635 stúdióvaku kioldó kábel Yongnuo RF603/605 és YN622 kioldóhoz

Szállítási idő: 30 nap felett
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)