Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Yongnuo RF 603 II N1 2,4 GHz vaku és f.gép kioldó 1 db. Nikon N1 + Univerzális

11.990 Ft (9.441 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Szállítási idő: 9-14 nap
Legkisebb szállítási díj: 1.199 Ft
16 csatornás 1/160 sec. szinkronidejű ( váztól függ ) rádiós vaku és fényképezőgép kioldó Nikon D1/D2/D3/D200/D300/D700  és hasonló vezeték aljzatú modellekhez való kioldó zsinór csatlakozó aljzattal

Leírás és Paraméterek

1 db. egység! Ez a páros szetthez képest csak egy jeladót tartalmaz, kábelt nem.

Kiemelkedően megbízható rendszer és stúdió vaku illetve fényképezőgép kioldó. Három vezeték nélküli kioldási funkció. Stúdióvaku kioldásához az opcionálisan megvásárolható LS-PC635 kábel szett szükséges.

 

Twin kivitel: a jeladó és jelvevő egység egyforma, pontosabban nincs külön jeladó illetve jelvevő. A kitben levő két egyforma egység felismeri, hogy mi a feladata. Fényképezőgép ot shoe-ra ( vakusarura ) helyezve jeladóként üzemel, ha pedig az egységen található hot shoe-ra helyezünk egy rendszervakut akkor jelvevőként viselkedik. A mellékelt fényképezőgép kioldó kábellel csatlakozva az egység vezetékes vagy vezeték nélküli ( rádiós ) exponáló zsinórként funkcionál attól függően, hogy a vázzal összekötött YN RF603 II egységen vagy a másik egységen nyomjuk le a kioldó gombot. Ebben a módban a YN RF 603 II kioldó gombját félig lenyomva fókuszálhatunk, míg teljes lenyomásra exponálhatunk.

 

Kioldási hatótávolság: akár 100 méter.

 

1/160 sec. szinkronidejű ( váztól függ ) rádiós kioldó Nikon D1/D2/D3/D200/D300/D700  és hasonló vezeték aljzatú modellekhez való kioldó zsinór csatlakozóval. A 2,4 GHz kommunkikációs frekvencia és az FSK technológia együttesen garantálják a gyors nagy hatótávolságú és stabil működést. A kioldó a használt fényképezőgép legrövidebb X szinkronidejénél nem tud rövidebb szinkronidővel dolgozni. De a mai modern, esetenként 1/160 sec. szinkron idejű vázak lehetőségeit képes kihasználni.

 

Ha az egyik egységre ( legyen "A" ) egy rendszervakut helyezünk és a másik egységet ( legyen "B" ) a fényképezőgép kioldó kábelen keresztül egy távoli fényképezőgépre csatlakoztatjuk akkor a vakut a kezünkben fogva az "A" egységen lévő teszt vagy kioldó gombot lenyomva egyszerre exponálhatunk a minket látó fényképezőgéppel ( ami a "B" egységgel van összekötve ) és villanthatunk a kezünkben tartott ( és akár még korlátlan számú másik ) vakuval.

 

Külső helyszíneken alkalmazott ( akár több ) távoli vakut használó fényképezés esetén nem kell a vakuk energiaellátását félteni ( azok custom menüjében nem kell a standby módot letiltani ) ugyanis ez a kioldó ( csak úgy mint az RF 602 ) az exponálás pillanatában felébreszti a standby módban pihenő vaku készüléket. Ez azt jelenti, hogy az egyszerűbb kioldók esetében elengedhetetlen, a kívánt expozíció pillanatát megelőző első standby módból ébresztő jeladásra nincs szükség ahhoz, hogy a szükséges pillanatban a vaku villanjon.

 

E rendszer segít szabadjára ereszteni a kreatív fotós fantáziáját és egyszerre használhatunk műtermi illetve rendszervakukat egy világítási rendszerbe integrálva úgy hogy nem kell a fényképezőgépnél állni az exponáláshoz.

 

Nem csak Canon vagy Nikon vakukkal használható, azonban a standby felébresztés és  1/160 sec. szinkronidő csak dedikált kioldó / váz / vaku kombináció esetén működik. Tehát például : Canon 580 EXII vaku Canon 7D vázzal és Yongnuo RF 603C modellel vagy Nikon SB 900 vaku Nikon D700 vázzal és Yongnuo RF 603N modellel üzemeltetve.

 

A Yongnuo RF 603 modell nem működik együtt az RF 601 és 602 szériával.

 

A Yongnuo RF 603 modell nem működik együtt a Nikon SB 600 vakuval.CSOMAG TARTALMA
 

1 db. kioldó egység

Ez hasznos lehet még:

Yongnuo LS-PC635 stúdióvaku kioldó kábel Yongnuo RF603/605 és YN622 kioldóhoz

Szállítási idő: 30 nap felett
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)